تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 آبان 1403 - 16:16
کد خبر : 9489

به بهانه شکست کامران قاسمپور/درس‌های تکراری از مسابقات جهانی /تحلیلی بر باخت‌های تاریخی!

به بهانه شکست کامران قاسمپور/درس‌های تکراری از مسابقات جهانی /تحلیلی بر باخت‌های تاریخی!
✍🏻حامد میرعمادیان :کشتی‌گیران ایرانی در مسابقات جهانی و آسیایی با چالش‌های تکراری در دقایق پایانی مواجه هستند، که نشان‌دهنده ضعف در مدیریت لحظات حساس است. با وجود تجربیات گذشته، هیچ برنامه مؤثری برای رفع این مشکلات و تغییر در نظام آموزشی باشگاه‌ها و انستیتو کشتی انجام نشده است.

به گزارش صدای کشتی نادیده گرفتن این مسائل باعث تکرار اشتباهات تاریخی و کاهش اعتبار کشتی ایران در عرصه بین‌المللی می‌شود. برای موفقیت، نیاز به بازنگری در استراتژی‌های آموزشی، تمرینات تخصصی و تقویت ارتباط بین کشتی‌گیران و مربیان احساس می‌شود.

باخت‌های تاریخی کشتی‌گیران ایرانی، نظیر امام علی حبیبی در مقابل بلوباخ آمریکایی و غلامرضا تختی در برابر عصمت اتلی ترکیه، نمایانگر چالش‌های مشابهی هستند که در دقایق پایانی مسابقات به وقوع پیوسته‌اند. این مشکلات در دو دهه اخیر نیز ادامه داشته و شامل باخت‌های احسانپور، یخکشی، حسن رحیمی در مسابقات جهانی و حسن یزدانی در المپیک توکیو، و مجتبی گلیج وکامران قاسمپور در برابر سعدالله اف شاهد آن بودیم. این باخت‌ها نه تنها بر تجربه فردی کشتی‌گیران تأثیر گذاشته، بلکه نشان‌دهنده ناکارآمدی در سیستم‌های آموزشی و استراتژیک است.

آموزش مداوم و ارتباط مؤثر به‌ منظور پیشگیری از تکرار این اشتباهات، ضروری است که کشتی‌گیران آموزش ببینند تا آخرین لحظه مبارزه کنند. این آموزش باید شامل تکنیک‌هایی باشد که به کشتی‌گیران کمک کند تا در اوج خستگی و تحت فشار روانی، توانایی تمرکز و تصمیم‌گیری صحیح را حفظ کنند. ارتباط مستمر با کوچ در دقایق حساس و استفاده از ابزارهای آموزشی باید در تمام طول مسابقه ادامه یابد تا کشتی‌گیران از اشتباهات دوری کنند.

*نمونه‌های موفق*

مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد نمونه‌ای از تأثیر مثبت این ارتباط است. کامران در مقابل کاکس آمریکایی که از قدرت فوق العاده ایی برخوردار بود وقتی در اوایل کشتی با زیرگیری حریف را خاک کرد نزدیک به ۴ دقیقه و ۳۰ ثانیه با حفظ ارتباط مستمر با کوچ، توانست برنده میدان شود. او در این مبارزه نه‌تنها هیچ اشتباهی نکرد، بلکه تحت فشار نیز به‌خوبی عمل کرد همین ارتباط با کوچینگ در مورد حسن یزدانی با تیلور و امیر حسین زارع در مقابل طاها آکگول ترکیه تکرار گردید در این دو مبارزه بدون حرکات اضافه با پیروزی کشتی گیران ما همراه گردید.

این تجربه نشان می‌دهد که کشتی‌گیران باید بدانند در طول شش دقیقه ارتباط مؤثر با کوچ را قطع نکنند و در ادامه مسابقه حق اشتباه ندارند و هر اشتباه می‌تواند منجر به باخت شود.

نتیجه‌گیری

به‌طور کلی، برای افزایش موفقیت کشتی‌گیران ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی، باید به‌طور جدی بر روی آموزش مداوم و ایجاد ارتباط مؤثر در لحظات بحرانی تمرکز کرد. با اجرای این روش‌ها، می‌توان به کاهش اشتباهات و بهبود عملکرد کشتی‌گیران در مسابقات کمک کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.