دو ماه سخت برای فدراسیون کشتی| اعزام ۸ تیم به رقابت های بین المللی / کسب ۴۱ مدال طلا، نقره و برنز

به گزارش صدای کشتی، اگر قرار باشد تیم های ملی ما در رقابت های المپیک ۲۰۲۸ قهرمان شوند، نیازمند یک برنامه ریزی دقیق و کار شبانه روزی است و انجام مسابقات قهرمانی کشور، انتخابی تیم ملی و بین المللی داخلی، برگزاری اردوهای منظم و اعزام به تورنمنت های بین المللی پیش نیاز این مهم است.
اما با نگاهی به عملکرد کشتی کشور در ۴۵ روز گذشته در می یابیم که فدراسیون کشتی روزهای سخت و پرفشاری را پشت سر گذاشته است. چراکه ۸ تیم کشتی آزاد و فرنگی به تورنمنت های بین المللی اعزام شده و تقریبا تمامی سرمایه های کشتی ایران از کشتی گیران جوان گرفته تا کشتی گیران عنوان دار در این رقابت ها محک خوردند.
رقابت های کشتی آزاد جام یاریگین در روسیه، نیکولای پتروف در بلغارستان، رنکینگ آزاد و فرنگی در کرواسی، جام کوتوزوف روسیه و جام سیراکوف بلغارستان در کشتی فرنگی و رنکینگ آزاد و فرنگی در آلبانی ۸ تورنمنت بین المللی بود که تیم های کشتی ایران از اول بهمن ماه تا ۱۲ اسفندماه در آن حضور داشتند.
اعزام کشتی گیران به این مسابقات در راستای چرخه انتخابی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی و همچنین آینده نگری در کشتی انجام شد و حاصل حضور کشتی گیران کشورمان در این مسابقات کسب ۲۰ مدال طلا، ۱۳ مدال نقره و ۸ مدال برنز بود. در این ۸ مسابقه ۳۳ نماینده کشورمان به دیدار فینال راه یافته اند که نشان می دهد که درصد کسب مدال طلا در کشتی ایران بسیار بالا رفته است.
تیم های ایران همچنین در این ۸ تورمنت با توجه به اینکه در برخی از آن ها با ترکیب کامل حضور نداشته و در برخی نیز با چند نفر در یک وزن حضور داشتند، صاحب ۳ عنوان قهرمانی و ۲ عنوان نایب قهرمانی شدند.
در مجموع نزدیک به ۱۰۰ کشتی گیر و مربی به مسابقات برون مرزی اعزام شدند که هزینه اعزام آن ها از جمله تهیه بلیت، خرید لایسنس و هزینه هتل با دلار بیش از ۹۰ هزار تومانی ده ها میلیارد تومان برآورد می شود. که در شرایط اقتصادی فعلی انجام این مهم آن هم برای یک فدراسیون ورزشی با بودجه محدود کار سخت و دشواری است که به انجام رسیده است.
البته فدراسیون کشتی در کنار این اعزام ها، به همین تعداد مسابقات داخلی و قهرمانی کشور، اردوهای تیم های ملی کشتی در تمامی رده ها و کلاس دانش افزایی مربیان را نیز برگزار کرده که این مهم نیز کاری بسیار دشوار و فشرده بوده که هزینه های بالایی در بر داشته است.
البته برنامه های فدراسیون کشتی به همین ۲ ماه ختم نمی شود و در اوایل فروردین ماه تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی ما راهی کشور اردن برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا خواهند شد و در ادامه نیز مسابقات تدارکاتی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان و جوانان در کشورهای ترکیه و ارمنستان در دستور کار است.
با نگاهی به این عملکرد کاری به این نتیجه می رسیم که کسب ۸ مدال در المپیک پاریس در سایه برنامه ریزی هدفمند و کار اجرایی و زیرساختی به انجام رسیده و اگر حمایت های لازم از فدراسیون کشتی بعمل آید، این امید می رود که شاهد نتایج بسیار درخشان تری از کشتی ایران در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس باشیم.

برچسب ها :اخبار، کشتی آزاد، کشتی فرنگی، فدراسیون کشتی، محمدابراهیم امامی، سخنگوی فدراسیون کشتی، داور بین المللی ، صدای کشتی،پایگاه خبری صدای کشتی،خبرگزاری صدای کشتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰