نگاهی به رقابت های کشتی فرنگی جوانان کشور
عملکرد مقتدرانه فارس، نمایش ستودنی تهران ، افت مازندران و پیشرفت اصفهان
به گزارش صدای کشتی، مدال ها در کشتی فرنگی بر خلاف کشتی آزاد حتی در رویدادهای کشوری، میان استان های بیشتری تقسیم می شود و این فرصت خوبی برای برخی استان های کم برخوردار در کشتی آزاد است تا در این رشته سرمایه گذاری کنند.
در رقابت های کشوی جوانان امسال بر خلاف سال گذشته و سال ۱۴۰۰ که خوزستان قهرمان کشور بود، استان فارس با سه مدال طلا و ۱۶۰ امتیاز به عنوان قهرمانی کشور دست یافت.
این جهش در حالی است که استان فارس در سال ۱۴۰۰ ششم و در سال گذشته سوم کشور شده بود.
از نظر مدالی هم استان فارس کارنامه خوبی بر جای گذاشت و توانست با سه مدال طلا به کار خود پایان دهد.
فارس سال گذشته تنها یک طلا کسب کرده بود و در سال ۱۴۰۰ هیچ مدال طلایی کسب نکرد.
مازندران نیز بر خلاف دوسال گذشته که در هر دو سال نایب قهرمان کشور شده بود و در رقابت های بین المللی نیز ملی پوش و مدال آور داشت، امسال از کورس رقابت با سه قطب کشتی فرنگی کشور یعنی خوزستان ،تهران و فارس جا ماند و به جایگاه هفتم کشور رضایت داد.
استان مازندران در سال گذشته با یک طلا، دو نقره و دو برنز و در سال ۱۴۰۰ با دو طلا، یک نقره و چهار برنز به عنوان نایب قهرمانی کشور دست یافته بود و در سال ۱۴۰۰ از نظر مرغوبیت مدالی عملکرد بهتری نسبت به سال گذشته و امسال داشته است.
استان تهران که پیشینه درخشانی در کشتی فرنگی دارد ، مدت ها در انزوای نسبی قرار داشت، امسال توانست با کسب دو مدال طلا، یک نقره و سه برنز به عنوان نایب قهرمانی کشور دست پیدا کند. این در حالی است که تهران سال گذشته عنوان چهارم کشور را کسب کرده بود و از نظر مدالی یک طلا و سه برنز و در سال ۱۴۰۰ یک طلا و دو برنز کسب کرده بود که امسال هم از نظر تیمی و هم انفرادی عملکردی ستودنی داشت است.
استان اصفهان با عملکرد قابل قبولی که از خود برجای گذاشت ، همه را امیدوار کرد. این استان سال گذشته جایگاهی در بین ده استان برتر نداشت و در سال ۱۴۰۰ نیز با یک مدال نقره در جایگاه هشتم ایستاده بود.
اصفهان امسال با یک طلا و دو برنز با رتبه پنجم کشور به کار خود پایان داد و جای گیلان را گرفت.
استان قم پس از عنوان سومی جوانان کشور در سال ۱۴۰۰، عملکرد قابل قبولی از خود نشان نداد و سال گذشته در بین ده استان برتر جایی نداشت و امسال نیز با سه باخت در رده بندی و عنوان پنجمی انفرادی، در جایگاه هشتم تیمی ایستاد.
این در حالی است که قم در سال ۱۴۰۰ دو طلا و دو برنز کسب کرده بود.
استان های لرستان و چهارمحال و بختیاری هر کدام با یک طلا عملکرد قابل قبولی داشتند.
کردستان ،اردبیل و کرمانشاه که روزی از مدعیان کشتی فرنگی به حساب میآمدند نیز با ارائه نمایش ضعیف به کار خود پایان دادند.
تحلیل از هانیه اصغری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰