تاریخ انتشار : جمعه 23 تیر 1402 - 22:48
کد خبر : 1993

بررسی وزن به وزن رقابت‌های کشتی آزاد در روز دوم تورنمنت رنکینگ مجارستان

ناکامی آکماتالیف قرقیز و یکه تازی نخودی

ناکامی آکماتالیف قرقیز و یکه تازی نخودی
آرشام سپیدار - رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام آندره پولیاک و چهارمین رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی با برگزاری کشتی های روز دوم به پایان رسید.بررسی وزن به وزن روز دوم را در ادامه بخوانید:

در وزن ۶۱ کیلوگرم ایران نماینده‌ای نداشت و ملی‌پوش کشور ما در مسابقات جهانی، رضا اطری خواهد بود‌.
از مدعیان مطرحی که در این وزن حاضر شد، زلیم‌خان آباکاروف بود. کشتی‌گیر چچنی که با دوبنده‌ی آلبانی روی تشک می‌رود و سال گذشته در وزن ۵۷ کیلوگرم قهرمان جهان شد. او امسال به وزن ۶۱ کیلو آمده است و مدتی قبل در قهرمانی اروپا نیز به مدال نقره رسید. در این تورنمنت، او در دور اول مقابل ویتالی آروجا که نفر اول آمریکا در این وزن است قرار گرفت که با یک کشتی حساب شده، او را با نتیجه‌ی ۲ بر ۰ شکست داد و از سر راه برداشت. او مبارزات بعدی را هم با اختلاف به سود خود تمام کرد و در فینال، اوسیم‌جان دستنبک از قزاقستان را شکست داد و به مدال طلا رسید. اگر آباکاروف تصمیم داشته باشد که در این وزن ماندگار شود و برای مسابقات جهانی به وزن ۵۷ کیلوگرم برنگردد، احتمالا باید او را مهم‌ترین رقیب رضا اطری در نظر بگیریم.
در رقابت‌های رده بندی این وزن، اصیل‌جان یسن‌گلدی از قزاقستان، به همراه ویتالی آروجا از آمریکا، به برنز رسیدند‌.

در وزن ۷۰ کیلوگرم، امیرمحمد یزدانی و محمد بخشی نماینده‌ی ما بودند و این رقابت برای آن‌ها حکم انتخابی را داشت. در دور اول، یزدانی و بخشی مقابل رقبای خود پیروز شدند و به دور بعد صعود کردند. در مرحله‌ی یک چهارم، یزدانی مقابل اوروزوبک توکتومامبتوف از قرقیزستان پیروز شد تا راهی نیمه نهایی شود‌، اما بخشی در مقابل امر حسین از مصر شکست خورد‌. کشتی‌گیر مصری در نیمه‌نهایی مغلوب ایهور نیکی‌فوروک از اوکراین شد و در نتیجه، بخشی از دور رقابت‌ها حذف شد. یزدانی هم در نیمه‌نهایی مقابل ژوزف مک‌کنا از آمریکا شکست خورد و راهی رده‌بندی شد.
در رده‌بندی، متاسفانه یزدانی مقابل سانژار دوشانوف از قزاقستان شکست خورد و نتوانست مدال بگیرد. دیگر رده‌بندی بین امر حسین مصری و ارنازار اکماتالیف قرقیز برگزار شد که نماینده‌ی مصر، اکماتالیف را شکست داد. در رقابت فینال هم نیکی‌فوروف اوکراینی مقابل مک‌کنا پیروز شد و طلا گرفت.

از جمله نتایج قابل توجه این وزن ناکامی اکماتالیف قرقیز بود‌. کشتی‌گیری که نقره و برنز جهان را در کارنامه دارد و از جمله مدعیان این وزن به شمار می‌رود. او در مرحله‌ی یک چهارم در همان دقیقه‌ی اول مقابل نیکی‌فوروف ضربه فنی شد و در رده‌بندی هم نتوانست از سد حسین مصری عبور کند. اکماتالیف سابقه‌ی پیروزی در مقابل کشتی‌گیران مطرحی همچون یوگنی ژربائف روس و وازگن توانیان ارمنی را دارد. او در گذشته با امیرمحمد یزدانی هم برد و باخت داشته است.
در ادامه‌ی روند انتخابی این وزن، قرار بر این شد که یزدانی و بخشی در کشتی رودررو به مصاف هم بروند. بخشی برای ملی‌پوش شدن، به دو پیروزی از سه مبارزه نیاز داشت، اما اگر یزدانی در اولین کشتی پیروز می‌شد، کار به کشتی دوم نمی‌کشید و او صاحب دوبنده می‌شد. همین اتفاق هم افتاد و یزدانی با نتیجه‌ی ۶ بر ۰ مقابل بخشی پیروز شد تا نماینده‌ی ما در مسابقات جهانی باشد.

در وزن ۷۹ کیلوگرم، رقابت ها از سطح نسبتا بالایی برخوردار بود. ما با دو نماینده‌ی اصلی خود یعنی محمد نخودی و علی سوادکوهی راهی این رقابت شدیم. رقابتی که به منزله‌ی انتخابی تیم ملی بود.نخودی و سوادکوهی، در دور اول بدون مشکل خاصی رقبای خود را شکست دادند تا در مرحله‌ی یک چهارم، با دو رقیب اصلی خود روبرو شوند.
محمد نخودی در این مرحله به مصاف چنس مارستلر رفت. کشتی‌گیر آمریکایی که موفق به شکست جردن باروز شده بود و در حال حاضر نفر اول آمریکا در این وزن است‌. نخودی که از سال گذشته سابقه‌ی پیروزی بر این کشتی‌گیر را داشت، امسال هم با امتیاز عالی پیروزی خود را تکرار کرد.
علی سوادکوهی هم در این مرحله باید با آوتاندیل کنتچادزه، نایب قهرمان جهان از گرجستان روبرو می‌شد‌. در صورت پیروزی سوادکوهی، او باید در نیمه‌نهایی به مصاف نخودی می‌رفت. اما این مبارزه نهایتا به سود کنتچادزه تمام شد‌. گفتنی است که سوادکوهی قبلا سابقه‌ی پیروزی بر این کشتی‌گیر گرجستانی را داشت.
در نیمه‌نهایی، نخودی با کنتچادزه سرشاخ شد که به خوبی از پس او برآمد تا ضمن صعود به فینال، سوادکوهی هم از دور رقابت‌ها حذف شود و نخودی برای سومین سال پیاپی، جایگاه خود را در تیم ملی تثبیت کند.
در رقابت فینال، نخودی با یک رقیب گرجستانی دیگر به نام ولادیمیر گامکرلیدزه مواجه شد که با یک مبارزه‌ی حساب شده، او را شکست داد و به مدال طلا رسید.
در مبارزات رده بندی این وزن، چنس مارستلر آمریکایی و دانیار کایسانوف قزاق به مدال برنز رسیدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فرشاد حیدری سه شنبه , ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۶

نخودی امسال صد در صد طلا تو مشتشه انشالله اگر اتفاق خاصی نیفته