تاریخ انتشار : دوشنبه 15 خرداد 1402 - 14:16
کد خبر : 1041

نگاهی فنی به عملکرد فرنگی کاران درتورنمنت رنکینگ دار قرقیزستان

نگاهی فنی به عملکرد فرنگی کاران درتورنمنت رنکینگ دار قرقیزستان
مسابقات بین المللی کشتی فرنگی رنکینگ قرقیزستان،در مجموع همراه با عملکرد رو به جلو و امیدوارکننده فرنگی کاران بود.در این راستا پایگاه خبری صدای کشتی به تحلیل وزن به وزن این مسابقات پرداخته است که در ادامه می خوانید.

به گزارش صدای کشتی تیم کشتی فرنگی ایران در این رقابت ها توسط سید دانیال سهرابی در وزن ۶۷ کیلوگرم، محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم، علیرضا مهمدی در وزن ۸۲ کیلوگرم، محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا، محمدرضا گرایی در وزن ۷۲ کیلوگرم به مدال نقره، مهدی محسن نژاد در وزن ۶۰ کیلوگرم و ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

بررسی عملکرد ملی پوشان:

آرامش رمز موفقیت محسن نژاد

مهدی محسن نژاد در ۶۰ کیلوگرم  کشتی گیر توانمند و با استعدادی است اما  در بیشکک کمتر از حد واقعی خودش ظاهر  و برنزی شد.به نظر می رسد کادر فنی باید چاره  ای بیاندیشد تا مدیریت روی تشک محسن نژاد تقویت شود. عجول بودن، اجراهای نصفه و نیمه فنون و بدلکاری های ناقص و بی موقع، کشتی را از دست او در می آورد و نتیجه کشتی را تقدیم رقبا می کند.

ایمان محمدی مهاجمی نترس

ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم مثل همیشه با انگیزه و با ذهنیت برنده وارد تشک شد،مهاجم بود و در خاک و سرپا امتیاز گرفت و با همین شیوه، آبولادزه عنوان دار را به زانو درآورده بود اما نمی دانیم چه شد که در دقیقه پایانی به لاک دفاعی فرو رفت و ابولادزه فرصتی یافت تا امتیازهای از دست رفته را جبران کند. ایمان اگر به شیوه پنج دقیقه اول مبارزه را ادامه می داد یا برای مدیریت کشتی،دفاع کاملا منفعلانه را انتخاب نمی‌کرد حتما می‌توانست ابولادزه را هم به جمع شکست خوردگانش اضافه کند. محمدی می تواند یکی از شانس های مسلم ما برای کسب مدال در رقابت های جهانی و بازی های آسیایی باشد و در این مسیر کادر فنی باید نگاه ویژه ای به این کشتی گیر مستعد داشته باشد.

عملکرد ستودنی سهرابی

عملکرد دانیال سهرابی در ۶۷ کیلوگرم فوق العاده  و ستودنی بود،اما در خصوص کشتی های او چند نکته را باید یادآوردی کرد:

سهرابی برای جبران شکست فینال جام تختی انگیزه ای مثال زدنی داشت. روند تهاجمی و رو به جلو بودن دانیال اینقدر زیاد بود که نزدیک بود کار دستش بدهد. سهرابی از این تورنمنت با کیفیت آموخت که در حملاتش نباید بی مهابا و با زیر پا گذاشتن نکات فنی حمله کند.سرعت زیاد در حرکات رو به جلو با دست های باز، نتیجه ای ندارد جز خوردن فنون پرتابی مثل کول انداز که مقابل رقبای طراز اول،اشتباهی مرگبار خواهد بود. هر چند سهرابی،توانست به خوبی جواب اعتماد کادر فنی را بدهد اما حضور سعید اسماعیلی در این وزن،رقابت را برای نزدیک شدن به رضا گرایی داغ تر و هیجان انگیز تر از قبل می کند.

گرایی نیازمند تغییر تاکتیک

اگرچه رضا گرایی در اوج آمادگی نبود، در یک وزن بالاتر کشتی گرفت  و به گفته رنگرز نسخه اصلی رضا گرایی در ۶۷ کیلوگرم و پیک آمادگی در قهرمانی جهان است.  اما علت باختش در فینال،ضعف بدنی نبود تا همه اشکالات را در آمادگی جسمانی خلاصه کنیم.رضا در قامت قهرمان جهان و المپیک، کشتی هایش مورد آنالیز دقیق رقبا قرار گرفته و برای پیروزی مقابل رقبای درجه یک،باید به کشتی خود اضافه کند.

بیشکک قرقیزستان به خوبی نشان داد که رقبا دیگر مثل قبل، در سرپا اجازه کمرگیری را و در خاک، مجال اجرای سالتو و کنده های تماشایی را به گرایی نمی دهند. حتی حریفان درجه دو هم برای مقابله با قهرمان المپیک ما، تاکتیک مناسب را در دستور کار قرار دادند هر چند در اجرا، حریف توانایی و هوش او نشدند. اما حکایت رقبای طراز اول،حکایتی است متفاوت.

کاپیتان آماده وقبراق

علی گرایی آماده و قبراق و با روحیه بود. همان چیزی که از کاپیتان انتظار داریم. با هوش کشتی گرفت و با اجرای فنون مختلف رقبا را سردرگم و گیج کرد. این طلا از نظر روحی برای علی گرایی لازم بود تا در آوردگاه جهانی که رقبای عنوان دار تر و طراز اول تری ردیف می شوند،با آمادگی بیشتر و روحیه بهتری با آنها رقابت کند.

مهمدی جنگنده ای خوش نفس

علیرضا مهمدی در ۸۲ کیلو جنگنده ای بود خوش نفس و خوش روحیه. دلاور جوان کشورمان هر چند به اقتضای جوان بودنش اشتباهاتی داشت اما با تعصب و خواهندگی مثال زدنی اشتباهاتش را جبران کرد. پختگی و رفع نقایص تکنیکی،دو عنصری است که اگر به این نسخه از مهمدی اضافه شود، می تواند او را برای بالا رفتن از سکوهای افتخار جهانی آماده کند.

درسی که علیزاده از رقابت ها گرفت!

ناصر علیزاده در ۸۷ کیلو با چنگیز ترک، جنگید و می توان گفت اسیر ناداوری شد و پس از باخت حریفش در مرحله بعد از گردونه رقابت ها حذف شد تا عملا بررسی عملکرد او برای کادر فنی ناقص بماند! اما علیزاده، در این رقابت ها بهترین درسی که گرفت این بود  که در کشتی فرنگی روز دنیا کشتی گیری که در خاک یا سرپا اجرای فن نکند محکوم به باخت است.

شایستگی مثال زدنی ساروی

در وزن ۹۷ کیلوگرم مهدی بالی دو کشتی خوب گرفت و توانست رستم اساکالوف را هم با شکست بدرقه کند اما وقتی به ساروی رسید،از نظر بدنی شادابی و آمادگی لازم را نداشت تا هم در نیمه نهایی و هم در رده بندی شکست بخورد. در سوی دیگر اما هادی ساروی هر چند در پیک آمادگی نبود اما مثل همیشه با تجربه و با کلاس ظاهر شد و با تکنیک و تاکتیک مناسب مبارزه کرد تا بار دیگر با شایستگی مثال زدنی در مسابقات جهانی صاحب دوبنده تیم ملی شود.

میرزازاده ترکیبی از جسارت و شهامت

امین میرزازاده در سنگین وزن نمایشی امیدوارکننده داشت. جانشینان رضا کایالپ و میخایین لوپز افسانه ای همگی مغلوب پختگی، جسارت، شهامت و تاکتیک های مبارزاتی درست او شدند.او از بیشکک برای تمامی رقبای طراز اول جهانی خود خط و نشان کشید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.