کشتی ایران در سال ۱۴۰۲| رکوردهای تاریخی در رده های پایه/ موفقیت جهانی در کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان/ساخت امکانات بی نظیر برای کشتی کشور
بی شک سازماندهی، پشتیبانی و حمایت از تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی در ۵ رده ی سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان و همچنین تیم ملی کشتی آلیش بانوان در مجموع ۱۱ تیم ملی کاری بسیار سخت و پرهزینه بود که فدراسیون بعنوان اصلی ترین وظیفه خود به نحو احسن از پس این کار برآمد.
کسب عناوین قهرمانی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان و جوانان همزمان در رقابت های قهرمانی آسیا و جهان برای اولین بار در تاریخ کشتی ایران بدست آمد. در کنار آن نایب قهرمانی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان در رقابت های جهانی صربستان یکی دیگر از رکوردهای تاریخی کشتی در سال ۱۴۰۲ بود.
در کنار این دو رکورد بدست آمده، بانوان آلیش کار دومین قهرمانی پیاپی خود را در قهرمانی آسیا بدست آوردند که این دستاورد نیز به نوع خود نتیجه ای تاریخی محسوب می شود.
همچنین کسب موفقیت تیم های ملی کشتی فرنگی و آزاد نونهالان با قهرمانی و نایب قهرمانی در آسیا نشان از برنامه ریزی فدراسیون کشتی به جهت حفظ سرمایه های کشتی برای آینده این ورزش ملی دارد.
از سوی دیگر کشتی بعنوان پرچمدار ورزش ایران، در بازی های آسیایی هانگژو چین خوش درخشید و با کسب ۵ مدال طلا، ۴ مدال نقره و ۱ مدال برنز از مجموع ۱۲ نماینده، ۱۰ مدال کسب کرد که افتخار دیگری برای ورزش ایران بود.
این افتخارات در حالی به دست آمد که برای بدست آمدن آن با اعزام کشتی گیران به بیش از ۲۰ تورنمنت بین المللی، برگزاری نزدیک به ۱۰۰ اردوی تدارکاتی و همچنین برگزاری نزدیک به ۳۰ رقابت داخلی و داخلی بین المللی همراه بود.
در کنار این فعالیتها فدراسیون کشتی در زمینه زیرساختها انقلاب بزرگی را در کشتی کشور به وجود آورد.
فدراسیون کشتی برای اولین بار صاحب یک ساختمان اداری مستقل و امکانات فراوان شد. ساخت مجموعه اداری شهید جعفر جنگروی پاسخگوی نیازهای سازمان مدیریت کشتی کشور بود؛ این ساختمان مجهز به سیستم سرمایشی و گرمایشی مستقل اتاقهای اداری فراوان، سالن کنفرانس، نمازخانه، لابی و ملزومات اداری و اینترنت پرسرعت شد.
از طرفی با توجه به نیازهای های ملی کشتی به انجام فعالیتهای آمادگی جسمانی و بدنسازی به صورت همزمان فدراسیون کشتی نسبت به احداث سالن بدنسازی شهید حسین شکوری و تجهیز آن به تجهیزات نوین و روز دنیا اقدام کرد. این سالن یکی از بزرگترین و مجهزترین سالن های بدنسازی کشور است که همزمان دو تیم ملی کشتی آزاد فرنگی میتوانند به راحتی به انجام تمرینات بدنسازی در آن بپردازند.
یکی دیگر از اقدامات انجام شده ساخت سالن همایشها به عنوان منبع درآمد پایدار برای کشتی کشور با نام شهید کشتیگیر شاهرخ ضرغام بود. این سالن همایش مجلل گنجایش بیش از ۱۱۰۰ نفر مجهز به آخرین تجهیزات نورپردازی صدا و صفحه نمایش عریض میباشد و هم اکنون مورد استفاده قرار گرفته و به درآمدزایی رسیده است.
ساخت زمین چند منظوره ورزشی با نام شهید احمد تقیزاده و همچنین مرکز رسانهای با نام برادران شهید علی پناه به جهت استفاده ملی پوشان کشتی از فضای ورزشی و تفریحی و همچنین سینما و تماشای فیلم برای اولین بار در کشتی کشور رقم خورد.
از سوی دیگر فدراسیون کشتی با نصب تشکهای استاندارد و یکپارچه در سالنهای کشتی و اضافه کردن بر فضاهای تمرین و اقامتی تیمهای ملی کشتی را پوشش دهد. به طوری که همزمان برگزاری ۶ اردوی تیمهای ملی در ردههای سنی مختلف در دو خانه کشتی شهید ابراهیم هادی و شهید مصطفی صدرزاده و اسکان بیش از ۲۰۰ نفر امکانپذیر شد.
در کنار فعالیتهای انجام شده فدراسیون کشتی به عنوان متولی ورزش سنتی و مذهبی کشور با تاکید بر اخلاق مداری و ترویج فرهنگ جوانمردی و پهلوانی اقدام به انجام برنامه های متنوع فرهنگی از جمله چاپ کتاب سرگذشت شهدای کشتی نمود که تاکنون ۱۳ جلد آن رونمایی شده است.
همچنین به جهت ارج نهادن به مقام والای شهدای ایران عزیز به عنوان قهرمانان اصلی وطن، اقدام به نصب تصاویر شهدای کشتی گیر در خانه های کشتی و سایر اماکن مورد بهره برداری نموده است و ملی پوشان با تأسی از آرمان های والای و مقدس و با توکل بر خدا به مصاف حریفان خود در میادین مختلف خارجی میروند.
تجلیل و تکریم از خانواده محترم شهدا و همچنین پیشکسوتان و قهرمانان ورزش از دیگر اقدامات فدراسیون کشتی بوده که این امر در خلال برنامههای فدراسیون و مسابقات به صورت متناوب به انجام رسیده است.
فدراسیون کشتی همچنین به جهت تامین آینده ملی پوشان پیگیر استخدام آنها بوده و تاکنون چندین کشتیگیر به استخدام رسمی درآمدند. فدراسیون همچنین با پرداخت پاداشهای انگیزشی به صورت متناوب و مقرر کردن حقوق ماهیانه برای کشتیران سعی نموده تا دغدغههای مالی آنها را برطرف نماید.
با توجه به درپیش بودن المپیک ۲۰۲۴ پاریس و امیدهای ورزش ایران به کسب نتایج درخشان کشتی در این بازیها، در سال ۱۴۰۵۰کار سازماندهی و آمادهسازی تیمهای ملی به منظور حضور موفق در این آوردگاه مهم در دستور کار فدراسیون کشتی قرار گرفت و با اجرای چرخه انتخابی تیم ملی، برگزاری اردوهای منظم و اعزام به مسابقات تدارکاتی به دنبال تحقق این مهم بوده است.
از سوی دیگر لزوم توجه به پشتوانه سازی و تامین آینده کشتی کشور برگزاری اردوهای بسترسازی نونهالان و نوجوانان و همچنین اردوهای آمادهسازی تیم ملی جوانان اعزام به تورمنتهای مختلف بین المللی به انجام رسید و فدراسیون کشتی بر اساس سند توسعه ۸ ساله تمامی اهداف را به صورت همزمان به پیش برد.
فشردگی برنامههای کشتی کشور در ماه پایانی سال موجب شد تا کشتی کشور شاهد اعزام ۱۰ تیم در رده های مختلف بزرگسالان، جوانان و نوجوانان و در رشته های آزاد و فرنگی به رقابت های مختلف بین المللی در کشورهای روسیه، ترکیه، بلغارستان و ارمنستان باشد و تقبل هزینه اعزام بیش از ۱۰۰ کشتی گیر به این مسابقات کار بزرگی بود که فدراسیون کشتی از پس آن برآمد.
کشتی کشور در حالی سال ۱۴۰۲ را به پایان میرساند که تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان تمرینات خود را در تعطیلات نوروز در شهرهای تهران و مازندران پیگیری میکنند و فدراسیون کشتی به هیچ عنوان تعطیلی ندارد. چراکه هدف کسب موفقیت در المپیک پاریس و سربلندی مردم ایران و شادی آن ها است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰