تاریخ انتشار : شنبه 8 مهر 1402 - 10:53
کد خبر : 4042

گره هایی که بلای جان کشتی می شود!

گره هایی که بلای جان کشتی می شود!
اسماعیل خانبابایی - بر این اعتقادم که نقدها باید با ادبیات مناسب ،منصفانه و به دور از کینه و دشمنی، فنی سازنده باشد تا اثر گذار باشد. کسانی که دستی بر آتش کشتی دارند و از کشتی می‌گویند و می‌نویسند این حق را دارند که در مورد اتفاقات کشتی اظهار نظر کنند و عملکرد تیم‌های ملی کشتی را نیز مورد نقد و بررسی قرار دهند .

به گزارش صدای کشتی کسی منکر این نیست که قرار گرفتن روی یکی از سکوهای قهرمانی جهان بسیار با ارزشمند است .اما این دلیل نمی‌شود که چشمان را بر روی گره ها ببندیم و سخنی بر زبان نیاورد. بنا براین وظیفه کادر فنی تیم‌های ملی است که  باید با ادبیات مناسب منطقی  جوابگو و پاسخگو عملکرد خود به اصحاب رسانه و اهالی کشتی باشند. درست است تیم پژمان درستکار در جایگاه نایب قهرمانی جهان قرار گرفته است امادر مجموع  عملکرد او در خصوص رویارویی با کشتی‌گیران  روسیه و امریکا خصوصاً در اوزان ۶۵ ، ۷۴ و ۹۷ کیلوگرم و همچنین شکست دوباره حسن یزدانی برابر تیلور راضی کننده نبوده است. عملکردی که حتی صدای علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی را هم درآورد. به هر حال این وظیفه کادرفنی است که باید در مورد ناکامی این اوزان و شکست دوباره حسن یزدانی برابر تیلور که  نتوانستند از قابلیت‌های خود به درستی استفاده نمایند پاسخگو باشد. تا آنجا که نگارنده عملکرد تک تک ملی پوشان را در میدان صربستان شاهد و ناظر بودم به جز امیر محمد یزدانی. محمد نخودی .حسن یزدانی و امیرحسین زارع که به مدال دست یافته‌اند شش کشتی گیر دیگر عملکرد بسیار ضعیفی داشتند. طبق آمار آزادکاران تنها یک پیروزی و هفت شکست برابر کشتی‌گیران روسیه و امریکا داشتند در واقع آزادکاران برابر رقبای اصلی خود تن به شکست دادند. این چه آنالیز ی بود که مردان درجه یک کشتی آزاد با سلاح خود خلع سلاح شدند. ما مدعی هستیم بهترین زیرگیر دنیا هستیم اما دریغ از یک زیرگیری درست و سالم .زیر گرفتیم و زیر دادیم چهارتایی خوردیم . در حمله و دفاع و سر و گردن‌گیری و یا همان خیمه زدن ناتوان بودیم. در اداره کردن کشتی خصوصا در ثانیه‌های پایانی بسیار ضعیف عمل کردیم  اینها گره هایی است که اگر باز نشود و به همین شکل  بسته بماند  بی تردید باید منتظر  شکست‌های تلخ دیگری در المپیک باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

reza یکشنبه , ۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲:۰۴

قبل از المپیک توکیو فدراسیون تاکید داشت که ما فرصتی نداریم برای این المپیک چون برای المپیک باید برنامه ریزی بلند مدت داشت. اون المپیک و سه جهانی از اون گذشت و رسیدیم به المپیک ۲۰۲۴، و الان زمزمه‌هایی از طرف فدراسیون شنیده میشه که هدف گذاری فدراسیون برای المپیک ۲۰۲۸ بوده! فرار رو به جلو قبل از المپیک! یعنی خود فدراسیون هم فهمیده که با کادر فنی حاضر و نتایج حاصله، در المپیک به جایی نخواهد رسید. بنابراین از همین الان شروع کردن به زمینه چینی که هدف ما المپیک ۲۰۲۸ است. کسی هم نیست سوال کنه که شما از قبل المپیک توکیو در راس کار بودید، چطور در طول این سالها و این همه هزینه و کارهای عمرانی، باید به همهٔ قهرمان‌های جهان و المپیک ببازیم و اشکالات و اشتباهات خودتون رو در حوزهٔ فنی نمی‌پذیرید.