تاریخ انتشار : جمعه 1 تیر 1403 - 16:11
کد خبر : 7651

گزارش صدای کشتی از گام تازه هیئت کشتی تهران /آموزش و افزایش سطح علمی مربیان

گزارش صدای کشتی از گام تازه هیئت کشتی تهران /آموزش و افزایش سطح علمی مربیان
هانیه اصغری - دوره کنترل، ارتقاء و دانش افزایی مربیان کشتی آزاد استان تهران ۳۰ خرداد لغایت ۱ تیرماه در خانه کشتی شهدای هفتم تیر و با حضور محمد طلایی قهرمان سابق جهان برگزار شد.

به گزارش صدای کشتی، هیئت کشتی تهران از مربیان فعال سراسر استان دعوت کرد تا در این دوره سه روزه که با تدریس محمد طلایی قهرمان سابق جهان و مربی سابق تیم ملی برگزار شد، شرکت کنند.
مربیان در این دوره به بحث و تبادل نظر درباره دانسته های خود پرداختند.

هدف از برگزاری این دوره افزایش سطح علمی مربیان و چگونگی آموزش و توضیح برای رده های خردسالان و نونهالان بود که محمد طلایی تاکید بسیاری بر توضیح درست و آسان فنون علاوه بر اجرای آنان داشت.

عزیزالله اطاعتی از داوران با سابقه و سواد کشور نیز در این جلسات حضور داشت.

اطاعتی درباره برگزاری این دوره گفت: ما باید سطح علمی کشتی تهران را بالا ببریم، برخی فنون دیگر در ایران اجرا نمی‌شوند و مربیان ما باید فنونی مثل درست زیر گرفتن، سر و گردن گیری و فیتیله پیچ را برای شاگردان خود جا بیاندازند.

وی افزود: مسئله ای که وجود دارد این است که برای کشتی گیر جا انداخته اند که فقط کشتی را ببرد و مهم نیست که چه فنی اجرا می‌کند.
ما باید یاد بگیریم که از چند فن استفاده کنیم، وقتی در خاک نتوانستیم بارانداز بزنیم باید بلافاصله فن را عوض کنیم و فن دیگری اجرا کنیم، در واقع باید برای کشتی برنامه و پلن داشته باشیم.

اطاعتی تصریح کرد: ما بچه ها را برای برد روی تشک می‌فرستیم، بردن هم مهارت می‌خواهد و مربیان باید این مهارت ها را به کشتی گیران آموزش دهند.
تا وقتی که ما نتوانیم مسلح به فنون باشیم، شاگردان هم نمی‌توانند.

در این سه جلسه فرهاد ریحانی از مربیان استان تهران به اجرای فنون و چگونگی آموزش آن پرداخت و توضیحاتی در این باره به مربیان فعال استان ارائه کرد.

قاسم علی‌عسگری رئیس هیئت کشتی استان تهران در آخرین جلسه این دوره حضور داشت.

وی ضمن تقدیر و تشکر از عزیزالله اطاعتی،محمد طلایی ، فرهاد ریحانی و مربیان حاضر در دوره گفت:کشتی تهران از نظر سطح فنی احتیاج به تحول دارد و این تحول فقط به همت مربیان نیاز دارد.
برخی مربیان دل به کار نمی‌دهند و صرفا فقط برای اینکه دفترچه داشته باشند در دوره ها شرکت می‌کنند!

علی‌عسگری اذعان کرد: دانش مربیان، تمرینات بدنسازی، آموزش نحوه درست اجرای فنون و اخلاق از عوامل مهم پیشرفت کشتی استان محسوب می‌شود.

رئیس هیئت کشتی استان تهران ضمن تقدیر از عزیز اطاعتی افزود: آقای اطاعتی برای کشتی تهران مانند انستیتو فدراسیون هستند و تنها فرق ایشان با انستیتو این است که ایشان شبانه روز در خدمت کشتی تهران هستند و هر زمان که از ایشان خواستیم در دوره های داوری، دانش افزایی و مربیگری حضور داشتند.
اگر اتفاق مثبتی در این مدت در کشتی استان تهران افتاده حاصل زحمات چهره هایی مثل آقای اطاعتی، علیرضا رضایی، اکبر فلاح و محمد طلایی بوده است.

علی‌عسگری در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم حتی اگر کسی نتوانست در کشتی قهرمان شود، حداقل بتواند در این ورزش مقدس و مذهبی کشورمان اخلاق مدار باشد و قهرمان اخلاق شود.

این دوره که طی سه جلسه ۴ الی ۵ ساعتی برگزار شد،
ظهر امروز به پایان رسید و امید است که مربیان فعال استان تهران بیش از پیش برای اعتلای کشتی پایتخت تلاش کنند و همچنین کشتی گیرانی فنی و باهوش تربیت کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.