تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 تیر 1402 - 22:20
کد خبر : 1729

گزارش اختصاصی صدای کشتی

یک روز با ملی پوشان کشتی آزاد جوانان

یک روز با ملی پوشان کشتی آزاد جوانان
هانیه اصغری_تیم ملی کشتی آزاد جوانان با هدایت محسن کاوه خود را برای حضور موفق در مسابقات آسیایی و جهانی آماده می کند. ما نیز به خانه کشتی شهدای هفتم تیر و پارک شهر رفتیم تا شاهد تمرینات ستاره های جوان کشتی ایران باشیم. گزارش کامل سایت صدای کشتی را در ادامه بخوانید:

به گزارش صدای کشتی تیم ملی کشتی آزاد جوانان دو رویداد مهم پیش رو دارد، قهرمانی آسیا در اردن که در اواخر ماه جاری خورشیدی برگزار می‌شود و قهرمانی جهان که اواخر مردادماه در شهر ورشو لهستان برگزار خواهد شد که دهه هشتادی های کشتی ایران خود را برای درخشش در هر رو رویداد و دفاع از عناوین قهرمانی آسیا و جهان سال قبل آماده می‌کنند.

جوانان،صمیمیت و همدلی

از صدای هیاهو و صحبت های بلند می‌شد فهمید
که سرمایه های کشتی ایران وارد پارک شهر می شوند. جوی کاملا صمیمی و همدلانه میان اردونشینان حاکم است که شرایط سخت تمرینی را شیرین و قابل تحمل می‌کند، جوانانی که با تمام وجودشان برای اهداف بلندی که در سر دارند و برای اعتلای نام ایران زمین، دوندگی و تلاش می کنند. محسن کاوه سرمربی،کادر فنی و ملی پوشان به گرمی از ما استقبال می کنند و ما همراه با تیم می شویم.

 

باید این نسل را حفظ کنیم

ابتدا برای گفتگو به سراغ محسن کاوه رفتیم. تا از شرایط تیم ملی و آمادگی بچه ها بگوید. کاوه گفت: ما بچه های تیم را در سه تورنمنت بین‌المللی جام پاشایان ارمنستان، روسیه و یاشاردوغو و همچنین در جام تختی محک زدیم و از روند رو به رشدی که طی کرده‌اند راضی هستیم.

کاوه درباره میانگین سنی تیم جوانان اضافه کرد:
در ابتدا همه اعتقاد داشتند که رنج سنی و سابقه حضور کشتی‌گیران در تیم ملی پایین است، اما کادرفنی به این تیم باور داشت و شرایط کشتی‌گیران راضی کننده است.

سرمربی تیم ملی جوانان درباره روند صعودی تیم و نتایج اخیر گفت: سه نفر از قهرمانان جام تختی جوانان بودند، نفرات سوم هم داشتیم ، که این نتایج و مبارزه با بزرگسالان و در برخی اوزان برتری نسبت به آنها ، به نظر من آمار خوب و قابل قبولی است

مدیرفنی تیم های ملی کشتی‌آزاد ایران ، درباره شرایط فنی کشتی‌گیران در سه تورنمنت اخیر، ابراز رضایت کرد و افزود: در بیشتر اردوها ، مربیان بر روی آمادگی جسمانی تاکید دارند  اما من معتقدم که این بچه ها باید کشتی‌گیران بهتری باشند و راه کشتی گرفتن را بلد باشند. بچه ها در پاگیری، اجرای فن در خاک و دفاع پیشرفت زیادی داشتند ، در گذشته بچه ها خیلی راحت پا می‌دادند و این مسئله منجر به از دست دادن امتیاز می‌شد. البته ۴ – ۵ ماه برای برخی از کشتی‌گیران کم است و ما باید این روند را ادامه بدهیم تا به قول آقای دبیر بتوانیم این نسل را حفظ کنیم.

وی کارنامه سه ساله تیم ملی جوانان از اولین دوره حضور خود به عنوان سرمربی را قابل دفاع خواند و گفت: ما نفراتی چون رحمان عموزاد، امیرعلی آذرپیرا، زارع، امیررضا معصومی که توانستند خود را در تیم ملی بزرگسالان نیز مطرح کنند را داشتیم و اکنون هم دست خالی نیستیم و نفراتی چون محمد بخشی را داریم که باید به زودی در انتخابی تیم ملی بزرگسالان کشتی بگیرد ، حسین ابوذری هم  از همین تیم بوده و می‌توان گفت تیم جوانان پروسه رو به رشدی را طی می‌کنند و هدف نهایی ما رساندن این نسل به تیم ملی بزرگسالان است. البته نه به منظور حضور تنها در اردوهای تیم ملی، بلکه کسب عناوین جهانی و چه بسا المپیک!

همچنین محسن کاوه در پاسخ به این سوال که
حضور نفراتی چون مبین عظیمی ، امیررضا معصومی و … در اردوی تیم ملی بزرگسالان ، چه تاثیری در عملکرد و سطح فنی این کشتی‌گیران داشته است گفت: این بچه ها حتی وقتی در جوانان هم بودند در مسابقات بزرگسالان شرکت می‌کردند. البته که حضور و تمرین در کنار حسن یزدانی، کامران قاسمپور، مجتبی گلیج، امیرحسین زارع و … باعث افزایش کیفیت کشتی‌گیر جوانان می‌شود .

سرمربی تیم‌ملی کشتی‌آزاد جوانان ایران گفت: من اعتقاد دارم که گاهی تعامل میان تیم های جوانان و بزرگسالان خوب است و می‌تواند سطح کشتی‌گیران جوان را افزایش دهد. البته افراط در این امر هم به ضرر جوانان است
و یک کشتی‌گیر در سن جوانان، همیشه نباید با کشتی‌گیر بزرگسال کشتی بگیرد.
تعامل جوانان و بزرگسالان باید با برنامه باشد تا جوانان هم از نظر کیفی و فنی پیشرفت کنند و باعث ضرر آنها نشود.

کاوه در پایان و درباره دفاع از عنوان قهرمانی جهان سال های گذشته خاطرنشان کرد: موفقیت گاهی به این معناست که ما در کنار مدال های طلا، بتوانیم چندتا از این کشتی‌گیران را به تیم بزرگسالان برسانیم ، اما انگیزه بچه ها ما را به دفاع از عنوان قهرمانی جهان امیدوار می‌کند.

کشتی گیر کرمانی در اردوی تیم ملی!
یکی از سیاست های فدراسیون کشتی این هست که همه استان ها بتوانند کشتی گیران خود را در سطح اول کشتی ایران مطرح کند.استان کرمان در سال های گذشته سرمایه گذاری خوبی روی کشتی داشته است که نتیجه آن حضور کشتی گیری از سیرجان در ترکیب تیم ملی است.
پس از ۴۸ سال تیم های ملی کشتی ایران یک کشتی‌گیر کرمانی را به خود دید ، این قهرمان کرمانی از مسابقات قهرمانی کشور به بعد پتانسیل خود را نشان داده است. فرزاد صفی‌جهانشاهی، آزادکار وزن ۷۹کیلوگرم اهل شهرستان سیرجان است و زیر نظر بابک فتاحی ، علیرضا عالمیان و مجید خدایی تمرین می‌کند.

فرزاد در گفتگو با صدای کشتی از حسن یزدانی به عنوان الگوی خود نام برد.او دوست دارد با تلاش بیشتر و موفقیت در رقابتهای جهانی پیش رو زحمات خانواده و مربیانش را جبران کند و نام کرمان را در کشتی ایران دوباره زنده کند.

قهرمانی از آمل

قهرمانان مازندرانی تیم ملی در تمام رده های سنی همواره نقش پررنگی در افتخارات کشتی ایران داشته اند.امیرحسین علیزاده یکی از همین جوانان است ؛که از ده سالگی کشتی را آغاز کرده است و مربی سازنده‌اش رشید پهلوان‌زاده است.
او امیرحسین زارع را الگوی خود می‌داند
و می‌گوید زارع در باشگاه باعث انگیزه برای او بوده است.علیزاده درباره اینکه آمل پس از سالها سرمایه گذاری بر روی کشتی‌فرنگی اکنون در کشتی‌آزاد هم کشتی‌گیر تحویل تیم ملی می‌دهد گفت:
آینده درخشانی در انتظار کشتی‌آزاد آمل است
چون این مسیر نیاز به یک راهگشا داشت
که امیرحسین زارع این راه را برای جوانان باز کرد. انرژی و انگیزه‌ بچه های آزادکار آمل روز به روز بیشتر می‌شود و این امید را داریم که در آینده ای نزدیک، بزرگان بیشتری را از آمل به کشتی‌آزاد ایران هدیه کنیم.

وی درباره آمادگی خود و تیم جوانان برای حضور در قهرمانی آسیا و جهان خاطرنشان کرد:
با کشتی‌هایی که در جام هاشمی‌نژاد گرفتم توانستم اعتماد محسن کاوه را جلب کنم و از ایشان بابت اعتماد به خودم تشکر می‌کنم .
از آمادگی نسبتا خوبی برخوردارم و امیدوارم بتوانم در مسابقات قهرمانی آسیا بهترین نتیجه را کسب کنم.

آزادکار تیم‌ملی جوانان ایران به آینده خود امیدوار است و  درباره وزن ۸۶کیلوگرم که حسن یزدانی در راس آن قرار دارد می‌گوید: هدف بلند مدت من رویارویی با حسن یزدانی و حتی به جا گذاشتن یک رکورد با ارائه کشتی های عالی است که البته کاری بزرگ است و کارهای بزرگ تلاش ها و فداکاری های بزرگ هم نیاز دارد. امیدوارم بتوانم در آینده جانشین خوبی برای بزرگان کشتی ایران باشم.

وی از اولین حامی و مشوقش می‌گوید:
اولین حامی من، یعنی کسی که برای اولین بار به من کفش کشتی هدیه داد ، دایی ام بود.او راه کشتی را به من نشان داد!

وی در پایان خاطرنشان کرد: وزن ۸۶کیلوگرم و عقبه آن در رده های پایه نیز بار سنگینی را روی دوش من قرار می‌دهد و من سعی می‌کنم بهترین نتیجه را در مسابقات پیش رو به دست بیاورم .

دلاوری ازکردستان

مبین عظیمی، دیگر آزادکار تیم ملی جوانان ایران که نسبت به بقیه بیشتر شناخته شده تر است، اهل شهرستان سقز استان کردستان است که کشتی را زیر نظر آقای سلیمی آغاز کرد و شش سالی می‌شود که زیر نظر پدرش علی عظیمی تمرین می‌کند. عظیمی استعدادی است که محسن کاوه نظر ویژه ای روی دارد.

وی درباره وزن ۹۲کیلوگرم و و احتمال رقابت در آینده با با کامران قاسمپور گفت: اینکه قهرمان جهان این وزن در ایران هست اتفاق خوبی ست و باعث انگیزه بیشتر می‌شود که من بتوانم عیار خودم را در این وزن بسنجم.

عظیمی درمورد کشتی با محمدجواد ابراهیمی در جام تختی خاطرنشان کرد: محمدجواد ابراهیمی یک کشتی‌گیر با تجربه و کارکشته است که از نظر اخلاقی نیز از بهترین هاست .او پس از اینکه من شکستش دادم روی سکو به من تبریک گفت! درس های زیادی از جواد ابراهیمی یاد گرفتم.

عضو تیم ملی کشتی‌آزاد جوانان درباره اولین مشوق خود گفت: خانواده ما یک خانواده ورزشی است و از این بابت محرک خاصی نداشتم اما چون پدر و عموهایم کشتی می‌گرفتند، برای من انگیزه شد این رشته را انتخاب کنم.

عظیمی درباره شرایط آمادگی خود جهت حضور در مسابقات جهانی این گونه گفت: تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و هدف من در وهله اول کسب طلای آسیایی اردن است و بعد طلای جهان و همچنین می خواهم امسال هم طلای جوانان و هم طلای امیدهای جهان را کسب کنم.

شهداد خسروی قهرمانی از کرج

آخرین کشتی‌گیری که در این اردو با صدای کشتی گفتگو کرد، شهداد خسروی ، ملی‌پوش وزن ۶۱کیلوگرم بود که زیر نظر محمد تقی‌لو در کرج تمرین می‌کند.

خسروی درباره شرایط تیم برای حضور در مسابقات آسیایی چنین گفت: کادر فنی تیم از سطح بالایی برخوردار هستند و توانستند شرایط تیم را بهتر کنند و کشتی‌گیران را بالا بکشند.

ملی‌پوش وزن ۶۱کیلوگرم کشتی‌آزاد جوانان، از جو شاد و دوستانه حاکم بر اردوی تیم ملی گفت:همه ما با هم رفیق هستیم و مدیون و ممنون کادرفنی  که این جو خوب را درست کردند.

گپ و گفت کوتاه با کادر فنی

پس از گزارش تصویری از ملی پوشان و کادرفنی و گفتگو با سه ملی پوش به سراغ مهدی قاسمی‌جو و یاسر طهماسبی دو مربی تیم ملی که از مربیان سازنده نیز هستند رفتیم تا صحبت های این دو مربی را در خصوص آمادگی تیم ملی بشنویم:

مهدی قاسمی‌جو مربی سازنده اهل شهرستان شهریار که در تمام رده ها، حتی پیشکسوتان نیز شاگرد به تیم های ملی تحویل داده است، از روند آماده‌سازی تیم‌ملی جوانان جهت حضور در دو رویداد پیش رو ابراز رضایت کرد.
او گفت تیم آماده و خوبی داریم و به موفقیت تیم ایمان دارم.

یاسر طهماسبی مربی تنکابنی تیم ملی نیز
درباره حضور در رقابتهای آسیایی و جهانی ، خاطرنشان کرد: تیم جوانان ایران یک پوست اندازی جدی داشت و تقریبا می‌توان نفرات همه جدید هستند و از نفرات قبلی کسی در تیم حضور ندارد.

وی درباره ۷ مرحله اردوی جوانان گفت:
به نفرات جدید امیدواریم و شرایط اردویی خوبی داشتیم، نتیجه این اردوها در مسابقات جام تختی قابل مشاهده است که تعداد قابل توجهی از کشتی گیران این رده سنی، روی سکوها رفتند.

مربی تیم ملی کشتی‌آزاد جوانان درمورد حضور تیم روسیه در رقابت های جهانی گفت: با وجود احتمال حضور روسیه در جهانی و بالا رفتن سطح مسابقات، من به قهرمانی تیم خودمان امیدوارم.

طهماسبی درباره استفاده از مربیان سازنده در تیم ملی گفت: بیشترین توجه به مربیان سازنده و بهره گیری از آنها را در رده جوانان شاهد هستیم و استفاده از مربیان سازنده در تیم های ملی در روند آماده سازی و پیشرفت کشتی‌گیران تاثیر بسزایی دارد و این امر باعث می‌شود که مربیان سازنده سطح علمی خود را در آموزش بالاتر ببرند.

پس از گفتگو و حضوری یک ساعته در تمرینات تیم ملی با ملی پوشان و کادر فنی خداحافظی می کنیم. ما هم همچون مربیان به موفقیت تیم ملی کشتی آزاد جوانان در دو رویداد آسیایی و جهانی امیدواریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.